Benidorm

Wanneer u ervoor kiest om de drukte in Benidorm te bezoeken, zult u zich niet vervelen. In en rondom Benidorm is er van alles om de toeristen te vermaken: bingopaleizen, pretparken, toeristentreintjes en winkelcentra. Natuurlijk mag een levendig uitgaansleven niet ontbreken: de talrijke pubs, restaurants met live muziek, discotheken met trendy publiek. Kortom, het is er allemaal. Een gokje wagen kan ook in het Casino in hartje Benidorm centrum. En u waant zich meteen in de Moulin Rouge van Parijs bij een bezoek aan Benidorm Palace, waar u onder het genot van een heerlijk diner en een goed glas wijn kunt genieten van een spectaculaire dans show.
 
In de omgeving zijn leuke uitstapjes te maken, er zijn enkele leuke familieparken en authentieke Spaanse dorpjes, mooie steden en ook is er genoeg natuur te bezoeken. Neem eens een kijkje in Finestrat, Altea, Villajoyosa of Calpen.
 
Benidorm telt een aantal themaparken. Het drukst bezochte park is Terra Mitica, dat net buiten Benidorm ligt. Terra Mitica is een themapark dat vooral gericht is op attracties en een aantal shows. Dit park biedt vertier voor jong en oud. Verder heeft Benidorm heeft heel wat attracties te bieden die een reden kunnen zijn om deze stad te bezoeken. Aan de noordzijde van de stad vind je Aqualandia en Mundomar. Aqualandia is een groot waterpark met een groot aantal zwembaden, glijbanen en speeltoestellen. Naast het waterpark ligt Mundomar, een soort dolfinarium met dolfijnenshow, zeeleeuwenshow, vissen en papagaaien. Vanaf het terras van één van de restaurants heb je een prachtig uitzicht over de stad Benidorm.
 
 
NB: Onze gasten ontvangen bij aankomst behalve een flesje wijn en water ook een uitgebreide beschrijving van de beste stekjes (authentieke baaitjes waar met name de locals te vinden zijn en uitstekende -o.a. Nederlandstalige- horeca) in omgeving Benidorm en Allicante. Doe er uw voordeel mee!